sobota, 8. februar 2014

Sick Crap - Take no Shit

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/q77/s720x720/1525486_1384972315094864_1746256544_n.jpg
Sick Crap bodo 26. aprila nastopili tudi na
Anti-Fa festu v klubu Gromka na Metelkovi.

Sick Crap so eden mlajših bendov na pulski sceni. Nastali so pred dobrim letom z željo igrati glasno ter hitro glasbo. Skozi njo so želeli sporočati svoja razmišljanja in poglede na svet okoli sebe. In končno so dobili besedo. Svoja sporočila so zavili v album ˝Take no Shit˝. Slednji vsebuje 11 kakopak frišnih komadov, izdan pa je bil 6. januarja v samozaložbi. Dolpoteg albuma je možen preko bandcampa, ob tem pa lahko prispevate tudi kakšen novčič ter s tem podprete ustvarjanje skupine.


Kot pravijo člani benda Sick Crap, pri njihovem ustvarjanju ne gre zgolj za glasbo, ampak tudi za način življenja, ki ga živijo in v njem uživajo. To je tisto, kar jih druži in povezuje. Besedila so večinoma politično usmerjena ter socialno naravnana. V njih pa izražajo tudi pripetljaje, ki so jih doživeli, dobre in slabe. Pojejo v hrvaškem, angleškem ter tudi v italijanskem jeziku. Člani skupine Sick Crap obožujejo hardcore punk glasbo, ki jo delajo s srcem in dušo. Še posebno jim diši tip stare šole, lepo.

Sick Crap so v naši podalpski deželi že nastopili. Septembra so bili gostje na United and Fight festu v klubu K.u.r.c. v mariborski Pekarni, kateri pa je žal kmalu zatem zaprl svoja vrata. Sick Crap pa se sicer vračajo v naše kraje. Za 26. april je napovedan njihov nastop na Anti-Fa festu v klubu Gromka na Metelkovi. Poleg njih bodo nastopili še AK47, Growing Rats, First World Problem, Gužva u Bajt in Friend Crush. Zabeležite datum, vroče bo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar