petek, 11. april 2014

Comeback Kid z novim albumom v Kinu Šiška

Comeback Kid so nam prejšni mesec postregli z novo izdajo. Slednja nosi naslov ˝Die Knowing˝ in vsebuje 12 komadov, kar nanese za dobrih 30 minut poslušanja našpičene glasbe. Album je izšel 4. marca in to kar pri dveh založbah. Za izdajo sta torej poskrbeli založba Victory iz Čigaka in Distort Entertainment, ki je locirana v Torontu. To je njihov peti polnovredni album, pred tem pa so leta 2010 izdali album Symptoms + Cures, kateri pa je prav tako izšel pri prej omenjenih založbah. Spodaj pa si lahko ogledate še novi spot za pesem Should Know Better, ki je del novega albuma.

Comeback Kid so sicer nastali leta 2000 z željo po ustvarjanju moderne hardcore punk godbe. V njihovi glasbi se čutijo tudi vplivi metalcora in tehničnega mathcora. Skupina je dobila ime po hokejskemu igralcu Mario Lemieux z nazivom Comeback Kid, kar je označevalo njegovo ponovno vrnitev v ligo NHL. Bend je poleg že prej omenjenih albumov izdal še en live cd/dvd ter istoimenski EP. Skupina je znana po močni liriki, kjer izražajo svoje poglede za boljši svet in odnose med osebki, ki so del tega. 

Bend je znan po energičnih nastopih, kjer ponavadi ne manjka moshpita, wall of deatha, circle pita in stage divingov. V živo jih lahko ujamete danes, 11. aprila v manjši dvorani Kina Šiške. Poleg njih se bodo na odru pojavili še Xibalba, The Greenery in Malevolence. Odpičen hardcore večer je tako popolnoma zagotovljen! Več o koncertu tukaj.

Seznam pesmi:

1. "Die Knowing" 2:13
2. "Lower The Line" 2:43
3. "Wasted Arrows" 2:59
4. "Losing Sleep" (featuring Pauly Correia) 2:40
5. "Should Know Better" 2:24
6. "I Depend, I Control" 1:38
7. "Somewhere In This Miserable…" 2:46
8. "Beyond" 2:12
9. "Unconditional" 3:21
10. "Didn't Even Mind" 3:29
11. "Full Swing" (featuring Scott Wade) 1:56
12. "Sink In" 4:06

Ni komentarjev:

Objavite komentar