nedelja, 22. marec 2015

Kolektiv »Cool Kids Booking« vabi na hc/punk žur v Orto!

Kolektiv »Cool Kids Booking« vabi na hc/punk show #1: 

Angstgegner (NL)  
    punk/hardcore

Tarantino (NL)
    hardcore/punk

Not Found (IT)
    melodic hc/punk rock

Sobota, 28. marec ob 21:00 @Orto Bar, Ljubljana. Vabljeni!

Po koncertu sledi Cool Kids after party z DJ-em Bunny! Prispevek za bende bo znašal 6 ojrov. Facebook event: tukaj.

Kratek opis skupin:

Angstgegner
Začetek benda Angstgegner sega v leto 2013, ko je Martijn Konings s pomočjo Patricka Delabie v Studiu 195 posnel približno 10 instrumentalnih pank komadov. Kmalu za tem se je zasedbi kot vokalist pridružil Mario van Meer. Rezultati eksperimentiranja so bili všeč vsem, zato so se odločili, da projekt predstavijo v živo. Zasedbi sta se pridružila še Ruud van Esch na bobnih in Jean Morreau na basu. Kmalu je sledila izdaja splita s Tarantino in konec 2014 prvi koncert ( kot predskupina OFF!, Cerebral Balzy, Backfire! In Peter Pan Speedrock), zgodba pa se še kar nadaljuje.


Tarantino
Kaj dobiš, če zmešaš »umazani« pank in oldskul hardcore? Eksplozivni koktejl z imenom Tarantino - mladi hardcore bend iz Nizozemske. Njihov edini cilj je imeti čimveč norih koncertov kot je le mogoče. Njihov nastop je energičen, hiter in brez zadržkov, saj vedno dajo od sebe 110%. Za fene Minor threat, Trash talk, Negative approach, No turning back, Madball, Kill your idols.


Not Found
Not Found so nastali leta 2001. V tem času so posneli 6 albumov in koncertirali po Italiji, Avstriji, Grčiji, Nemčiji, Sloveniji in Franciji. Vplive za svojo glasbo črpajo iz bendov kot so Rise against, Bad religion, Bayside in Hot water music. Po svojem zadnjem albumu »Black Velvet« leta 2012 so zamenjali nekaj članov, zdaj pa se po dveh letih vračajo in že delajo na novem materialu.


Piše: Zarja Šinkovec

Ni komentarjev:

Objavite komentar