nedelja, 28. januar 2018

Radiostorm na glavnem odru Rebellion festivala 2018!

Potem ko so si Radiostorm lansko leto utrli pot na Rebellion festival, bodo letos tam nastopili še enkrat. Vendar bodo tokrat  Rebellion Introducing oder zamenjali za glavnega. To je veliki dosežek za skupino, kakor tudi lep poklon domači sceni, da se v naših krajih dela in ustvarja kvalitetno punk rock glasbo.

Radiostorm si utrjujejo pot v tujini. Foto: arhiv R
Rebellion bo letos potekal med 2. in 5. avgustom v Blackpoolu v Angliji. Slednji je eden največjih neodvisnih punk festivalov sploh, ki žegna punk glasbo in njegove derivate. Ta je svoje korenine pognal leta 1996, sicer pod drugim imenom, a z istim zanesenjaštvom. Letos bodo na festivalu nastopila imena kot so Buzzcocks, The Exploited, Lagwagon, The Adicts, SNFU, D.R.I., GBH, T.S.O.L. in druga zveneča imena. 

Radiostorm prihajajo iz Šentjurja in gojijo energično punk rock glasbo z melodičnimi hardcore vplivi. Dosedaj so izdali dva albuma, prvenec »The Chaos Station« so izdali leta 2012, zadnji »Age Of Thoughtlessness« pa je v letu 2016 izšel pri nemški založbi Abbruch Records. Radiostorm so bili tako tudi del kompilacije »Punk Rock Val 16«. Poleg angleške ekspidicije bodo letos nastopili tudi na domačem festivalu Petroleum Beat. Slednji se bo zgodil zadnji vikend maja v Petišovcih pri Lendavi, verjetno pa jih bo moč videti še kje.

Piše: Matej Urbanč

2 komentarja:

  1. Da se pravilno predstavim, sem gospod Michael Benson, zasebni posojilodajalec, dajem minimalno posojilo v višini 5.000 evrov ali njegov ekvivalent v drugih valutah za kakršen koli znesek posojil z obrestno mero 3%, to je finančna priložnost na vaših vratih , hitro dobite posojilo 2018. Obstaja toliko ljudi, ki iščejo finančne priložnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in tudi takrat jih ne morejo dobiti, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vaših vratih in zato si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
    Obrazec za posojilo in ga vrnite.

    Polno ime .................

    Zasebna telefonska številka ................

    Država ..................

    Naslov ...............

    Država ...............

    Leta ..............

    Prijavili ste se prej ali ne. .............

    Znesek zahtevanega posojila. ..................

    Obdobje posojila ...............

    Poklic .................

    Mesečni dohodek .....................

    Glede na te podrobnosti vam bomo poslali našo soglasje s časovnim razporedom povračila in če sprejmete določila in pogoje, lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki smo vam za vas.
    Čakam vaš hiter odziv.

    S spoštovanjem,

    Micheal Benson

    OdgovoriIzbriši
  2. Ali potrebujete posojilo za plačilo računov? Potrebujete osebno ali komercialno posojilo? Potrebujete posojilo za različne druge namene? Če je odgovor pritrdilen, nas prosimo, da nas danes za posojilo kontaktirate na naslovu (loancreditinstitutions@gmail.com). Ponujamo največje posojilo od 20.000,00 do 2.000.000,00. Ponujamo fiksno obrestno mero za posojilo @ 2 za 1-20 let. Pred začetkom mesečnega plačila damo dva meseca milostnega obdobja. Torej, če vas zanima "pridobitev posojila po e-pošti" (loancreditinstitutions@gmail.com)

    Obrazec za posojilo: polno ime:

    država:
    stanje:
    Mesto:
    Omar.
    Številka modela:
    Telefonska številka:
    Znesek posojila:
    Mesečni prihodek:
    Poklic:
    Obdobje posojila:
    Namen posojila:
    Email naslov:
    Ste se že prijavili?

    OdgovoriIzbriši