torek, 6. februar 2018

Festival Punk Rock Holiday bo razgrnil letošnje nastopajoče in to kar na koncertu skupine Great Collapse!

11. februarja bodo organizatorji Punk Rock Holidaya predstavili
vsa imena nastopajočih na letošnji edicji festivala.
11. februar bo za vse navdušence festivala Punk Rock Holiday pomemben datum. Namreč, takrat bo znana celotna lista nastopajočih, ki bodo krojili letošnji festival avgusta v Tolminu. Paleta skupin bo tako razgrnjena kar v živo v klubu Gala Hala na Metelkovi. Za tem pa se bodo na oder podali še člani melodične (hardcore) punk skupine Great Collapse (GC), ki so letos navrgli svoj drugi album in ga lahko poslušate tukaj.


Great Collapse prihajajo iz Kalifornije, skupino pa sestavljajo vokalist skupine Strike Anywhere Thomas Barnett, bivši kitarist skupine Rise Against Chris Chasse in bivši bobnar skupine Death by Stereo Todd Henning, basist skupine Set Your Goals Joe Saucedo ter kitarist Tom Arnott (At Risk/Love Equals Death). Skupina deluje štiri leta, za sabo pa je že pustila nekaj ustvarjalnega dela. Trenutno se člani kolektiva potikajo na evropski turneji v sklopu katere predstavljajo sveži album »Neither Washington Nor Moscow​.​.​. Again!« (End Hits Records). S tem namenom se bodo ustavili tudi v Ljubljani ter političnim veljakom pokazali sredinec!

Great Collapse v akciji = protestna besedila + energični nastopi.
Foto: Brian Krijgsman


Ob tem pa naj omenimo, da še vedno poteka tudi donatorska akcija, katere namen je zbiranje sredstev za podporo mednarodnemu antifašističnemu združenju The International Anti-Fascist Defence Fund. Vsak lahko torej prispeva tako, da tukaj povleče pesem skupine GC »Atomic Calendar« in podari kakšen kovanec v pisker tej organizaciji, ki se bori za človekove pravice in dostojanstvo. Hvala!

Piše: Matej Urbanč

1 komentar:

  1. Da se pravilno predstavim, sem gospod Michael Benson, zasebni posojilodajalec, dajem minimalno posojilo v višini 5.000 evrov ali njegov ekvivalent v drugih valutah za kakršen koli znesek posojil z obrestno mero 3%, to je finančna priložnost na vaših vratih , hitro dobite posojilo 2018. Obstaja toliko ljudi, ki iščejo finančne priložnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in tudi takrat jih ne morejo dobiti, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vaših vratih in zato si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
    Obrazec za posojilo in ga vrnite.

    Polno ime .................

    Zasebna telefonska številka ................

    Država ..................

    Naslov ...............

    Država ...............

    Leta ..............

    Prijavili ste se prej ali ne. .............

    Znesek zahtevanega posojila. ..................

    Obdobje posojila ...............

    Poklic .................

    Mesečni dohodek .....................

    Glede na te podrobnosti vam bomo poslali našo soglasje s časovnim razporedom povračila in če sprejmete določila in pogoje, lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki smo vam za vas.
    Čakam vaš hiter odziv.

    S spoštovanjem,

    Micheal Benson

    OdgovoriIzbriši