sreda, 11. april 2018

Gromka bo zopet rohnela!

Kolektiv R.A.F.A.L. vabi v petek, 13. aprila, 2018 ob 21:00 v klub Gromko na Metelkovo. Ta večer bo v znamenju punk, hardcore in crust godbe. 

V Gromki bo zopet vroče. Foto: R.A.F.A.L. 

Kataxnia: Tokrat bodo na svoj račun prišli ljubitelji melodičnega crusta ala Ekkaia in podobno. Iz Solunskih skvotov v Gromko uletijo Kataxnia (grško megla), ki udrihajo po strunah od 2011. V svetovni (crust) punk sceni grški hard core /crust zaseda posebno mesto; odlikuje ga temačna melodika, podkrepljena s fantastičnim rezkim grlenim vokalom, bendi pa vedno poskrbijo za brezhibno izvedbo. Kataxnia tu ne odstopajo od svojih glasbenih sonarodnjakov, zato lahko pričakujemo samo kvaliteto. Poleg glasbenega ustvarjanja so fantje aktivni v domači podzemni DIY sceni in so del splošnega anarhističnega in antiavtoritarnega grškega gibanja. Tokratno turnejo zaznamuje predstavitev njihovega tretjega albuma Κρεσέντο Απελπισίας' (Crescendo of despair) izdanega slab mesec nazaj.



CC: Hrvaški pank ves čas producira nove bende, ki večinoma tako kot se hitro pojavijo, tudi ugasnejo ne da bi pustili nek pečat. Izjemam kot so recimo zagrebški Disbaja so se pridružili CC, ki so stari šele nekaj mesecev, a že pobirajo hvalospeve. Preigravajo naspidirani malce metalizirani hard core, ki ga lahko poslušate na pred kratkim posnetem EP prvencu Wasteland. Pričakujte 30 min kaosa in besa.



Đornata: Preprosto, hitro in dobro je oznaka, ki si jo je nadel bend ob svojem nastanku in ki še vedno drži kot pribita. Domači Đornata kombinirajo surovi starošolski hc punk z crust/grind elementi, po novem pa jih uvrščajo med najhitrejše bende pri nas. Pred kratkim so končno objavili ne tako več nove posnetke, ki pa so bili več kot dobro sprejeti, oziroma kot je bilo zapisano v eni od recenzij: "The EP is grooving on all ends and bringing out more hymns than the Olympics. "The Land of the Dead is further proof that punk is far from dead".



Piše: R.A.F.A.L. crew

1 komentar:

  1. Da se pravilno predstavim, sem gospod Michael Benson, zasebni posojilodajalec, dajem minimalno posojilo v višini 5.000 evrov ali njegov ekvivalent v drugih valutah za kakršen koli znesek posojil z obrestno mero 3%, to je finančna priložnost na vaših vratih , hitro dobite posojilo 2018. Obstaja toliko ljudi, ki iščejo finančne priložnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in tudi takrat jih ne morejo dobiti, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vaših vratih in zato si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
    Obrazec za posojilo in ga vrnite.

    Polno ime .................

    Zasebna telefonska številka ................

    Država ..................

    Naslov ...............

    Država ...............

    Leta ..............

    Prijavili ste se prej ali ne. .............

    Znesek zahtevanega posojila. ..................

    Obdobje posojila ...............

    Poklic .................

    Mesečni dohodek .....................

    Glede na te podrobnosti vam bomo poslali našo soglasje s časovnim razporedom povračila in če sprejmete določila in pogoje, lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki smo vam za vas.
    Čakam vaš hiter odziv.

    S spoštovanjem,

    Micheal Benson

    OdgovoriIzbriši