sreda, 25. april 2018

Petroleum Beat vrača udarec!

Vročica se bliža. Zadnji vikend v maju bo svoje kolesje znova pognal Petroleum Beat festival s svojo drugo edicijo. Obeta se nam pester glasbeni program, ki svoje smernice išče v punk rock in hardcore valovih. Poleg brezplačnega parkiranja in kampiranja v idiličnem naravnem okolju pod krošnjami se bodo organizatorji potrudili za odličen ambient in gostinske storitve, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji veganske prehrane. Na dogodku bo vzpostavljena tudi alternativna tržnica in odvila se bo tudi kakšna zanimiva igra. Dogajanje bo torej potekalo od 26-28. maja 2018 na speedway stadionu v Petišovcih pri Lendavi. Vsekakor pa ne pozabite tudi na ogrevanje, ki se bo zgodilo v petek, 27. aprila, v mariborski dvorani Gustaf v Pekarni. Škotske legende The Exploited, hardkoraši Odpisani in punkerji Bakterije bodo takrat tresli oder samo za vas, za vas pa na warm-up dogodku pripravljamo tudi cenejše vstopnice za festival in to za samo 20€ za dva dni. Vstopnice pa lahko naročite tudi na naslovu: info@petroleum-beat.si. Vabljeni v čim večjem številu! :)


Festival Petroleum Beat odlikuje privlačen program, ki ga krojijo zanimive glasbene skupine. Petkov večer bo gorel s skupino Total Chaos na čelu. Ta kalifornijska skupina spada med ene največjih v žanru uličnega punka. Frontman Rob Chaos in druščina znajo pripraviti kaotičen koncert, ki vas bo pognal v rajanje. Za dozo petkovega hardcora bodo poskrbeli madžarski Don Gatto, ki so pred leti potovali po Evropi skupaj s skupino Pro-Pain in nastopili na številnih odrih širom stare celine. Ta dan bodo nastopili tudi hrvaški Deafness by Noise, ki že 27. let držijo tradicijo hrvaškega hardcora. V sklopu petkovega hardcore paketa bodo nastopili tudi lokalni zanesenjaki Reach, ne smemo pa pozabiti še na domače Odpisane, katerih nastop bi znal biti še posebno zanimiv. Svoje melodične punk rock ritme bodo iz Gradca prinesli Deadends, iz Maribora prihaja garažni punk v maniri skupine Muškat Hamburg. Da bo ta večer mera res popolna, pa bodo poskrbeli še Bakterije, punkerji iz sosednjega Čakovca.


Sobotne glavne zastavonoše dogajanja bosta zagotovo skupini Elvis Jackon in Debeli Precjednik/Fat Prezident. Elvis Jackson so znani predstavniki domačih odrov, ki znajo prepričati z živahnim nastopom. Ta žanrsko raznolika skupina vas bo popeljala v svet ska in punk glasbe, ne manjkajo pa ji niti metalski vložki. Debeli Precjednik/Fat Prezident vas bo navdušila z energičnim ter melodičnim hardcore punkom in jasno politično agendo. Iz hrvaške se bodo oglasili še oi! punkerji BKD, ki so konec lanskega leta izdali novi album. Sobotni večer bo razvnel tudi hardcore paket iz madžarske v obliki skupin HCHC - Hatvan CityHard Core in Social Free Face. Radiostorm so lani nastopili na priznanem angleškem festivalu Rebellion, kamor se vračajo tudi letos, a tokrat na glavni oder. Konec maja pa bomo lahko njihove hardcore/punk rock zvoke ujeli tudi v Petišovcih. Sobotni večer bodo popestrili tudi lokalni člani skupine Panicka. Skupaj z radgonskim bendom The Insurgent bodo valovili svoj punk rock, Cyphre Louis pa bodo poskrbeli še za odmerek lotmerškega psychobillija.

Slikovno gradivo vseh skupin je dostopno tukaj. Sprostite svoje misli in preklopite na Petroleum Beat 2018, se vidimo! :)

Piše: Matej Urbanč

2 komentarja:

  1. Da se pravilno predstavim, sem gospod Michael Benson, zasebni posojilodajalec, dajem minimalno posojilo v višini 5.000 evrov ali njegov ekvivalent v drugih valutah za kakršen koli znesek posojil z obrestno mero 3%, to je finančna priložnost na vaših vratih , hitro dobite posojilo 2018. Obstaja toliko ljudi, ki iščejo finančne priložnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in tudi takrat jih ne morejo dobiti, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vaših vratih in zato si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
    Obrazec za posojilo in ga vrnite.

    Polno ime .................

    Zasebna telefonska številka ................

    Država ..................

    Naslov ...............

    Država ...............

    Leta ..............

    Prijavili ste se prej ali ne. .............

    Znesek zahtevanega posojila. ..................

    Obdobje posojila ...............

    Poklic .................

    Mesečni dohodek .....................

    Glede na te podrobnosti vam bomo poslali našo soglasje s časovnim razporedom povračila in če sprejmete določila in pogoje, lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki smo vam za vas.
    Čakam vaš hiter odziv.

    S spoštovanjem,

    Micheal Benson

    OdgovoriIzbriši
  2. Če želite vnesti pravilno sam, sem Michael Benson zasebni posojilodajalec, sem dal minimalno posojilo v višini 5.000 € EUR ali protivrednost v drugih valutah za vsak znesek posojila obrestni meri v višini 3%, to je finančna priložnost za vaš vrata, hitro dobite posojilo za leto 2018. Obstaja toliko ljudi od iščejo finančne možnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in še vedno ne morejo dobiti enega, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vašem pragu in kot taki si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
    Obrazec za posojilo in ga vrnite.

    Polno ime .................

    Zasebna telefonska številka ................

    Država ..................

    Naslov ...............

    Država ...............

    Leta ..............

    Prijavili ste se prej ali ne. .............

    Država ..............

    Znesek zahtevanega posojila. ..................

    Obdobje posojila ...............

    Poklic .................

    Mesečni dohodek .....................

    V priznanje teh podatkov, bomo poslali našo pogodbo z načrtom odplačevanja, in če se strinjate s pogoji, ki jih lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki jih imamo za vas.
    Čakam vaš hiter odziv.

    S spoštovanjem,

    Micheal Benson

    OdgovoriIzbriši