sreda, 15. januar 2020

R.A.F.A.L. vabi na grom s Silence Means Death (Be), Drobovino in Đornato!

image.png
R.A.F.A.L. vabi na:

Sobota, 18. januar 2020 ob 21:00 @ Gromka, AKC Metelkova mesto, Ljubljana

2/3 Đornate (boben & bas) praznuje rojstni dan. Obljubljamo, da vam ne bo potrebno gledat projekcije fotk iz njunega otroštva, raje bomo nazdravljali in se prepustili grmenju na odru. Kot se priložnosti spodobi, bosta slavljenca poskrbela za zvočni rafal a la Đornata, na odru pa se jim bodo pridružili bratski Drobovina in carski Silence means death, ki priletijo iz Belgije samo za to priložnost.

Mešanica d-beata, smrdljivega crusta in motoriziranega rokenrola. Lemmyevski duh oživljajo nekdanji člani Nahende Vernichtung, Fart in Last Legion alive ter trenutni Feed the tumör.

Rohneči trio preigrava raw punk/crust. Simple, fast & good.

Udaren neandertalski šus crust/metal koktejl. Še vedno nihče ne ve kdo so člani.

After: Skabina djeja punk in metal hitiče.

Vstopnine tokrat ni, se bodo pa na vhodu pobirali prostovoljni prispevki, ki bi pokrili višino letalske karte in prevoz iz letališča (Italija) za člane SMD. Višina prispevka ni določena, organizatorji pa naprošajo, da vsak nekaj donira kolikor pač zmore.

Drink and be merry, for tomorrow we may die!

Piše: R.A.F.A.L.

1 komentar:

  1. Pozdravljeni in dobrodošli pri globalnih posojilnih storitvah Spotcap, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec in tudi posojilni svetovalec.

    Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

    Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebni posojilo, posojilo za podjetja in številne druge), ponujamo tako dolgoročne kot tudi kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

    Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, ima veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko pridobiti lastniško posojilo pri lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog

    Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete

    Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za poizvedbe / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

    Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

    Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

    OdgovoriIzbriši