ponedeljek, 24. februar 2020

God and Monkey ter SickBreed v klubu Gromka!

V razvojnem laboratoriju kolektiva WS booking & promotion se je tokrat zmešal vse od electra, indie-ja do trših stonersko-grungerskih elementov. Če bo na Gromkinem odru kaj eksplodiralo, se pridi prepričat 7. 3. 2020. Fb event najdete tukaj.

(grunge / stoner, Ljubljana)

Trojec, ki zna poleg severnobalkanskonaradnozabavnih vzorcev, v svoje avtorske stvaritve vnesti tudi konkretno dozo jeze in udarnih riffov. V besedilih preizprašujejo vedno bolj restriktiven sistem v katerem živimo ter odtujenost v družbi. Mladci so nase opozorili z odličnim EP-jem The Joy in Deception iz lanskega julija, definitivno pa niso še povedali vsega!


(electro / indie rock, Budimpešta)

Trio s sedežem v prestolnici Madžarske, je bil ustanovljen avgusta 2012 in aktivno deluje od leta 2016. Fantje spretno radirajo meje med glasbenimi zvrsti kot so: punk, techno, house, indie, surf, garage in psihedelični rock. Eksperimentirajo z različnimi zvoki in skušajo najti svojstven način izražanja. Njihov prvenec EP je izšel marca 2017 in nosi naslov 5 popular classics EP. Po tej izdaji so nanizali še dva EP-ja in več glasbenih videospotov. Za letošnje leto pa napovedujejo izzid prvega LP-ja. Njihovi koncerti so bojda udarno-obskurno-preznojeni!

https://godandmonkey.bandcamp.com/

Piše: WS booking & promotion

2 komentarja:

  1. Pozdravljeni in dobrodošli pri globalnih posojilnih storitvah Spotcap, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec in tudi posojilni svetovalec.

    Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

    Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebni posojilo, posojilo za podjetja in številne druge), ponujamo tako dolgoročne kot tudi kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

    Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko dobi posojilo za lastniški kapital od svojih lokalnih bank ali drugih finančnih institucij. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog

    Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete

    Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za poizvedbe / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

    Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

    Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

    OdgovoriIzbriši
  2. KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

    Pozdravljeni dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in sem se aprila 2018 zataknila v finančni situaciji in sem morala refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega pregleda, noben ponudnik z samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi plačili odplačevanja in Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

    Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

    Kratkoročno posojilo (5_10 let)
    Dolgoročno posojilo (20_40)
    Posojilo za medijski termin (10_20)
    Ponujajo posojilo
    Posojilo za dom ............., Poslovno posojilo ........ Dolg posojilo .......
    Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
    Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
    E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Ko gre za finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….

    OdgovoriIzbriši