četrtek, 23. april 2020

CZD in Laibach izdali novi video!

Zasedba CZD (Center za dehumanizacijo) je objavila novi video za pesem »Beseda sodi«. Ta je nastala v prvem valu ustvarjanja benda, ki je trajal od 1984 do 1988. Center za dehumanizacijo je v tem obdobju vse svoje pesmi posnel v studiu Boruta Činča v Ljubljani. Konceptualni video je nastal v spomin Jožefi Puhič, babici Dušana (kitara, vokal) in Branka Hedla (kitara), katera molitev je osnovna podlaga štikla »Beseda sodi«.Skupina Laibach je na ogled postavila izjemen live performans za pesem »Ti, ki izzivaš!«. Posnetek je nastal na razprodanem koncertu decembra 2017 v Kinu Šiška. Pesem »Ti, ki izzivaš!« se sicer prvotno nahaja na zbirki »Rekapitulacija 1980–1984« in ima močno noto, kakopak, tudi v današnjih časih. 

Piše: Matej Urbanč

1 komentar:

 1. KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

  Pozdravljeni dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in sem se aprila 2018 zataknila v finančni situaciji in sem morala refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega preverjanja, nobenega ponudnika, ki ima samo 2% obrestno mero in boljše odplačilne načrte in Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

  Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

  Kratkoročno posojilo (5_10 let)
  Dolgoročno posojilo (20_40)
  Posojilo za medijski termin (10_20)
  Ponujajo posojilo
  Posojilo za dom ............., Poslovno posojilo ........ Dolg posojilo .......
  Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
  Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
  E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
  Ko gre za finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….

  OdgovoriIzbriši