četrtek, 16. april 2020

El Kachon novi album vrezali na vinilno ploščo. »Mi nismo«!

Dolenjska skupina El Kachon predstavlja sveži album »Mi nismo«. Ta je izšel na vinilni plošči in je nasledil album »Svet dovoljenih laži« iz leta 2016. 


El Kachoni so iskali in tudi našli zvok, ki zadovolji ušesa ter z divjostjo in optimizmom napolni svobode lačno srce. Oni pač niso tisti in niso taki, ki bi se znali obračati po vetru. Vse in največ, kar lahko ponudijo, so razgaljeni oni, ki, ko so jezni, napišejo protestno pesem, zaljubljeni romantično in ko so žalostni blues. Zelo enostavno. Kaj drugega bi bil sicer recept za iskreno, dobro glasbo? Izid albuma so pospremili tudi z novim singlom in videospotom »Mi nismo!«


Z novim albumom so si El Kachoni uresničili tudi dolgoletne sanje, saj so mu poleg digitalnega izida namenili tudi vinilno obleko, ki z njihovim opusom sovpada tako žanrsko kot tudi vizualno. El Kachon so navsezadnje otroci stare šole, ki so v tovrstni nosilec zvoka ujeli nostalgijo preteklih dni in obenem tudi vibracije današnjega prostora in časa. Naj premaknejo tudi vas! 

Na albumu lahko najdete naslednje pesmi:

1. Osvobojena (Andrej Barbič / Andrej Barbič)
2. Peti greh (Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)
3. Potencialni ljubimci (Tina Gerbec Radaković / Tina Gerbec Radaković)
4. Song zate (Tina Gerbec Radaković / Tina Gerbec Radaković)
5. Domov (Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)
6. Ivan (Ivan Volarič Feo, Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)
7. S poljubom izdana (Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)
8. Mi nismo (Andrej Barbič / Andrej Barbič)
9. Tam, kjer raste blues (Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)
10. Krog (Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)

Piše: Matej Urbanč

1 komentar:

  1. KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

    Pozdravljeni dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in sem se aprila 2018 zataknila v finančni situaciji in sem morala refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega preverjanja, nobenega ponudnika, ki ima samo 2% obrestno mero in boljše odplačilne načrte in Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

    Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

    Kratkoročno posojilo (5_10 let)
    Dolgoročno posojilo (20_40)
    Posojilo za medijski termin (10_20)
    Ponujajo posojilo
    Posojilo za dom ............., Poslovno posojilo ........ Dolg posojilo .......
    Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
    Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
    E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Ko gre za finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….

    OdgovoriIzbriši