četrtek, 16. april 2020

Revolt in Doringo predstavljajo novi singl ter video!

Skupina Revolt je objavila novi singl s prihajajočega albuma. Banjalučani tako predstavljajo pesem »Zemlja«, ki bo svoje mesto našla na plošči »Kontrakcije«. Revolt so sicer nastali leta 1995, prvi album »U kući bola« pa so izdali leta 2000. Nato je sledila kar desetletna pavza, zdaj pa se ponovno vračajo med žive melodične (post) hardcore skupine. 
Skladba »Vrlika« zagrebškega benda Doringo je dobila svojo vizualno identiteto, potem ko je se je decembra 2018 znašla na albumu »Crowds in Space«. Doringo nam v videu podarjajo barvitost barv in življenja na planetu Zemlji, potopljen v mračno vzdušje nadrealističnih pokrajin. Ta video kolaž briše fizično mejo, s katero je zreduciran nekoliko ožji pogled na svoj obstoj v prostranstvu neznanega. Instrumentalno. Skupina napoveduje še več video osnove za že obstoječe pesmi, za jletošnjo jesen pa napovedujejo izid novega albuma »Bud budem«.
 
Piše: Matej Urbanč

1 komentar:

  1. KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

    Pozdravljeni dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in sem se aprila 2018 zataknila v finančni situaciji in sem morala refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega preverjanja, nobenega ponudnika, ki ima samo 2% obrestno mero in boljše odplačilne načrte in Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

    Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

    Kratkoročno posojilo (5_10 let)
    Dolgoročno posojilo (20_40)
    Posojilo za medijski termin (10_20)
    Ponujajo posojilo
    Posojilo za dom ............., Poslovno posojilo ........ Dolg posojilo .......
    Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
    Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
    E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Ko gre za finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….

    OdgovoriIzbriši