četrtek, 9. september 2021

Festival Kanela in prvi sejem gramofonskih plošč na Obali

V soboto 11. 9. in nedeljo 12. 9. 2021 bo v amfiteatru Avditorija Portorož potekal Festival Kanela, kateri bo potekal pod organizacijo M.K.C. Kanela Portorož. Čez dan se bo odvijal bolšji sejem starih gramofonov in različnih plošč, kar je prvi tovrstni sejem na Obali. Prinesite s seboj svoje stare plošče in se dogovorite za menjavo. V poštev pa pridejo tudi kasete in CD-ji. Dogodek je brezplačen.


Zvečer, točneje od 18.00 ure dalje, pa se bo pričel koncertni del. Najprej se nam bodo predstavili trije zmagovalci Kanela festivala, ki se je te dni odvijal na po vseh obalnih mestih. Predstavili se bodo trije mladi, še neuveljavljeni bendi, ki so, vsaj po moji presoji, zelo zanimivi in imajo dobro možnost, da se uveljavijo. Kateri, naj ostane presenečenje. Nato se bo predstavila Stella s Planeta X, Grafenberg und die Alkotesters, skupina Curbrigen, Eskobars, ki bodo zaigrali ob svoji 12. obletnici.
Vrhunec večera pa bo verjetno Pero Lovšin s Španskimi Borci.
   
Na koncu bo razglasitev zmagovalcev Kanela festivala, zaigral pa bo tudi Kanela Bar All Stars Band z glasbenim gostom. Na festivalu bodo sodelovali tudi umetniki, ki bodo v živo ustvarjali svoja umetniška dela in jih na koncu tudi razstavili.

Če želite ujeti zadnje utripe morja, poleg tega pa dvigniti svojo razpoloženje, tega dogodka ne smete zamuditi. Vabljeni!

Vstopnina: 10 € v predprodaji, 15 € na dan dogodka, študenti 7 €, na sejem je vstop prost. Vstopnice lahko dobite na blagajni Avditorija ali pa v obalnih študentskih organizacijah (KŠOP, KŠOK in podobno).

Piše: Mojca Lubej

Ni komentarjev:

Objavite komentar