sobota, 12. november 2022

Kreshesh Nepitash se poslavljajo (2004–2022) z zadnjim koncertom

Kreshesh Nepitash sporočajo: Prjatli benda Kreshesh Nepitash .

Obljuba dela dolg. Na to nismo pozabil. Naša zadnja novica je bila nažalost daleč od pozitivne, o tem da glavni vokalist zaradi težav z glasilkami ugaša mikrofon. O tem da ugašamo mašino Kreshesh Nepitash. Smo pa obljubili sebi in vam, da bo pršu dan, ko bomo spelal poslovilni koncert. Ta dan se počasi bliža. Sobota, 12. 11. od 20h dalje, Dom Svobode, Trboule HardCore .


Kreshesh Nepitash smo vedno in povsod ponosno zastopali Trboule HardCore, tle smo štartal, tle smo ustvarjal, pod zemljo, na koncu dolgega rova v zaklonišču smo imeli svoje prvi špil plac, svojo prvo vajo, v stari šoli pod Planino svoj prvi koncert. Na knapovski grudi se je vse začel in prou je, da tle tut zaklučmo. Dom Svobode, legendarni plac kateri je pod streho spravil ogromno nepozabnih koncertov bo tista postaja, kjer vam bomo še zadnjič odigrali set naših komadov.

Kreshesh Nepitash na eni izmed zadnjih vaj. Foto: KN
Zasedba bo prou takšna, ki ste jo lahko spremljali leta in leta, isti vokalist, isti kitaristi, isti bobnar. Še vedno jezni, hitri, v svojem stilu. Drugače nikol nismo znal, niti se nismo hotel spreminjat. Enkrat so nas vabli na neki špil, a pod pogojem, če bi lahko igrali in peli mal bol na easy. In ja, nismo šli.

Velik vas je bilo, ki ste nas od leta 2004 naprej spremljal, podpiral, nas motiviral in bili na nek način del familje Kreshesh Nepitash. Lepo vas vabimo na naš koncert, da se še enkrat več podružmo, spomnemo na kakšno pizdarijo, kakšno ekstra zgodbo, kak večer ki je bil drugačen od klasičnega, na musko, ki nas je povezovala in jačala naša prijateljstva.

 
Časovnica koncerta:

20:00 umuryango aka urate
20:30 Harry
21:30 Sakrabolt
22:30 Kreshesh Nepitash
00:00 DJ Fogy
02:00 Nema više

Kreshesh Nepitash (2004–2022)

Ni komentarjev:

Objavite komentar