torek, 8. november 2022

Metalsko-akustični večer s Sonato Arctico v Orto baru

Sonata Arctica, zvezde finskega metala, se vračajo v Ljubljano, v Orto bar, 18. 10. 2022. Tokrat v malo bolj soft obliki kot smo navajeni. Pred njima bodo svojo akustično plat predstavili še švedski metalci Eleine.


Člani Sonate Arctice nam bodo predstavili svoje največje hite v akustični preobleki. Fantje so glasbeno odrasli in se umirili, ampak navdih še vedno obstaja. Po preposlušanem kompilacijskem albumu "Acoustic Adventures", ki je letos izšel v dveh delih (Volume One v januarju in Volume Two konec septembra), si to zagotovo upam trditi. Pri izvajanju tega albuma uporabljajo klasične inštrumente, kot so kitara, banjo, bobne itd.... Boste pa presenečeni, kako profesionalno so nekdaj hitre komade spravili do tega, da dejansko zaplavaš, ko jih poslušaš v njihovi bolj umirjeni in prfinjeni obliki. Spodaj si lahko ogledate spot za singl "For The Sake Of Revenge" iz albuma "Acoustic Adventures I."
Vstopnice nanesejo 22 evrov v predprodaji in 25 evrov na dan koncerta. Predprodaja poteka preko platforme On-Parole. Za pokušino pa predstavljamo še "akustični" Eleine, ki vas bojo zazibali v uvodnem delu večera.
Piše: Mojca Lubej

Ni komentarjev:

Objavite komentar